Testen trucks voor Dakar in Tunesië

Op Maandag 11 oktober zullen de eerste test kilometers door VeKa MAN with a mission gemaakt gaan worden in de woestijn van Tunesië.

Deze test is een eerste krachtproef voor rijders en team, waarvan de resultaten met grote nieuwsgierigheid tegemoet worden gezien.

Bivak wordt opgeslagen in Douz, vanwaar de etappe Douz-Ksar Ghilane-Douz gereden zal worden. Dit is een 800 km lange etappe uit het roadbook van een voorgaande Dakarrally en is een zeer reële weergave van wat het team te wachten staat in Argentinie en Chili tijdens de Dakar 2011.

Voor Peter Versluis en Cor Euser zal het de vuurdoop worden voor wat betreft het rijden met een Dakar Race Truck. Samen met de ervaren rijders Franz Echter en Marcel van Vliet kunnen Peter en Cor de testkilometers af gaan leggen die zeker noodzakelijk zijn als voorbereiding op de komende rally.

Op deze website zullen wij u voorzien van de informatie over de testresultaten en de belevenissen van het team in Afrika waar ze tot en met Donderdag 14 oktober zullen testen!